FRIHET

igår lämnade äntligen spaniorerna piteå. Känns grymt skönt med tanke på allt tjafs som blev i slutet.
Sen att man slipper känna sig som en mamma hela tiden. Nej frihet säger jag bara!
Idag är jag hemma och sjuk, har kommit fram till att jag måste ha fått massor med spanska bakterier av alla kindpussar. Nåja har fått mycket gjort idag så det är positivt med att vara hemma.
Ska senare åka in till skolan och hämta mina matte böcker om det skulle vara så att jag är sjuk i morgon.

lyckligare nu

har inte alls haft tid för bloggen som ni kanske har märkt. I veckan bor en spanior hemma hos mig vilket går bra.
vi har hunnit med en hel del faktiskt. Han åker hem på tisdag och sen återgår vardagen till det normala.
Idag ska vi bland annat se Linnea, Sofie och Moas match och efter det någon gång ska vi iväg och skjuta.
 

jag är ledsen idag

Jag älskar dig min fina tvilling syster <3


Ikväll skålar vi


jag har vakat många nätter och förhandlat med mig själv

gick på stan med Matilda och hittade mig en kavaj som jag sökt så länge! Hittade en ring och lite skrivblock till skolstarten. Sen fick jag tillbaka lite pengar på mina Jeffrey Campbell med nitar som jag köpte för några veckor sedan, inte illa. Nu sitter jag på bussen på väg till Kalix för match. Hoppas på vinst för besväret med en tråkig bussresa ;)


16 augusti

dom senaste dagarna har jag spenderat på stranden och hemma i solstolen med pånti. I morgon ska jag på stan med fina matilda och sen är det en bussresa mot Kalix och en match som står på schemat. I helgen ska jag tjäna pengar, spela fotboll och fara på fotbollsfest. Bra avslut på sommarlovet 2012!


this is love

Helgen har bestått av mycket jobb och slit. Belöningen kommer i morgon då jag ska göra det jag är bäst på, nämligen slösa pengar i Skellefteå. Jihooo


Tills du mister all kontroll

Latar mig i soffan framför os medan Pontus är och jobbar. Ikväll ska vi se min syster sparka boll i munksund och sen ska vi bara ta det lugnt, tror att jag står över min träning idag, min kropp och hals är helt slut.


blixtar och dunder

idag har jag inte fått mycket gjort. bara spelat kort med Therese. Ikväll är det match som gäller, får se om jag orkar, känner mig inte 100% men det ska nog gå bra.


RSS 2.0