Power walk

I morse tog jag en pw in till gymmet, idag fick biccarna, triccarna och ryggen en omgång. När jag kom hem gjorde jag lunch och sen gick jag och satt mig i solen. Ikväll kommer jonsson hit och vi ska styra upp fruktsallad mys. Blir kalas bra


morning sunshine


Pretend that I'm like you


Dance your tears away

Inatt har jag skedat med Marcus och Frida, på morgonen gick jag och Frida och avverkade ett bra träningspass. Grymt skönt
Sedan dess har jag och Alice myst i soffan. Nu ska jag duscha och fixa till mig tills vi får middagsfrämmande. Puss


Vaken före tuppen

Just nu ligger jag i soffan och ser tv, snart ska jag göra mig frukost och sen ska jag fixa och dona här hemma så min mamma blir glad. God morgon på er!:)


New in


Good night


<3


bye bye

Idag har har jag sagt hejdå till min finaste. Han blir borta i hela två veckor, jag vet inte hur jag ska klara mig. Tidigare idag tog jag en pw och efter det var det fotbollsträning. Efter den åkte jag på middag i hortlax, vi har sett gamla filmer sen vi barn var små, skrattat, ätit gott och bara haft det bra.
Nu ligger jag i sängen redo för att stänga mina blå. Startar dagen med en pw och efter det träning, resten av kvällen kommer bestå utan plugg. Kram


mega glad

 
 
 

Jungfrun

Stjärntecken är bland det läskigaste och häftigaste jag vet. Att allting kan stämma så väl. coooolt


blue

Den sista bilden är nu tagen till mitt tema. Det är alltid kul att få en fotouppgift men samtidigt är det mycket ångest innan allting är klart. Nu ska jag hoppa i duschen och sen göra mig en tallrik med gröt. Therese sover med mig ikväll, har börjat bli lite smått mörkis så det är skönt att inte sova ensam. Torsdag i morgon och det är värsta dagen på hela veckan (enligt mig) men det är bara att kriga. pusspuss

Love takes over


måndag

Idag klarade min fina körkortet! Så himla glad och stolt jag är.
Gjorde spanska provet idag och det gick över förväntan faktiskt. Nu har jag intagit soffläge. Ligger och ser tv till Pontus kommer. Vi ska äta tårta och bara ta det lugnt.


orange

idag har therese varit snäll att ställa upp som modell. Jag ska ha bilder till ett tema som vi har på fotolektionerna. Nu är några bilder klara så det känns skönt iaf.
Just nu är jag hemkommen från träningen så jag ska snart hoppa i duschen. Det var tänkt att pontus skulle komma hit och sova med det blev ej så jag får sova själv i natt. Efter maten tar jag tag i lite plugg, sen blir det en tidig kväll.
 

becasue of you

 
 
Idag har jag och pontus varit in till stan, han köpte världens finaste shorts (himla kär)
sen fick jag skjuts hem, har lagat kyckling och pasta och nu ska jag vara duktig att plugga.
 

Friday

Idag är det fredag, dock känns det inte som vanligt då denna fredag kommer bestå av plugg.
Igår satt jag och översatte ett spanska häfte i drygt 3 timmar, men när jag skulle skriva sista meningen så försvann allting. Och inte bara det, mitt humör och hopp försvann också. Minns inte sist jag grät så mycket. Men idag är det nya tag som gäller så nu är det bara att börja om från början. Tidigare idag var jag Marianne och min storasyster och käkade på subland, mycket gott och det fick mig att bli lite gladare. Ikväll kommer pontus hit så någonting positivt händer idag iaf. Nu ska jag fortsättaoch kämpa med spanska en tag till. Hoppas er fredag blir bra!
Snart är det ett år sedan vi var i Spanien. En otroligt rolig resa som jag inte vill göra om men samtidigt inte vill vara utan. Jag minns att dom ville ta ett kort på mig och hästen för dom tyckte att vi var så lika. Ljust hår och blåa ögon.

Torsdag

Dagarna rullar på, dock är det ganska jobbigt att jobba faktiskt. Igår var det en bra dag, Pontus fyllde äntligen arton, det firade vi med tårta och presenter, han fick en klocka av mig som jag tror och hoppas att han blev nöjd över.
Ikväll blir det en jobbigare kväll då jag verkligen måste sätta mig med ner med skolböckerna, men i morgon är det fredag!!


Hur dom är

Tove kom hit igår, vi såg mello och bara mös. Rätt låt vann enligt mig.
När hennes skjuts kom så gick jag och la mig.
Vaknade upp ensam, och nu sitter jag ny duschad och väntar på att mitt hår ska torka så jag kan ta på mig kläder för en promenad med Alice. Annars händer det inte mycket idag, förutom träning då. Efter den åker jag tillbaka till pappa i stan.
I morgon börjar min prao vecka. Det ska bli kul att slippa skolan i en vecka, men samtidigt brukar man vara helt slut efter en prao vecka.
 
//soooommmar//

Lördag

idag vaknade jag upp hemma hos pontus, vi käkade grötfrulle och sen skjutsade han hem mig.
Jag har passat på att göra lite nytta. Jag har möblerat om i mitt lilla hus, ätit sushi och hjälp mamma att få lite saker på plats i vardagsrummet. Ikväll kommer Tove hit och vi ska äta chips och bara mysa. I morgon är det träning som gäller, jag hoppas att min fot har hunnit blivit bra tills dess.
 

jag hade inte tackat nej

 

I don't asking much of you, just sing little darling sing with me


3 för 2


RSS 2.0