känner som så här

att min blogg suger så här mycket <---------------------------------------------------------------------------------------->
hela helgen har iaf varit grym! har åkt gratis karuseller så mycket att jag har ont i ryggen, och så har jag fått mig en riktigt snygg bula (y) pontus sov här i natt, gode så trångt och gode så varmt, men det gick bra iaf :)
han for för ett tag sen, sen dess har jag bara suttit framför tv, har inte kommit mig i duschen ens en gång..
in väntar maten här i stan, sen drar jag till öjebyn, pontus är på sin stuga så blir nog att hänga med öjebyarna + frida?!  ni får bilder från helgen någon dag här framöver! puss


du försöker hålla masken

ska möta upp mamma i stan, vi ska handla osv :) sen drar jag till frida på middag.
efter de far jag hem, hämtar upp sara sen drar vi in på pdol, efter ett tag kommer frida marcus och pontus också :) mamma kommer nu, inget mer inlägg för ikväll tror jag, ha en bra kväll för det vet jag att jag kommer att ha!


jag sara och "jimmy" i luleå stad :)


jag glömmer aldrig dina hemligheter

har spenderat dagen på stan, hängde med morfar matilda och hampus, har åkt karuseller ätit och mått allmänt bra! nu ska jag fara till backa där det bli volleyboll lir, sen far jag pontus och marcus på pdol! ha en bra kväll!


it's a hard thing fake a smile

matchen gick ändå bra, fast vi förlorade med 3-0.. efter matchen kom frida pontus och marcus, vi gjorde inte mycket alls, såg tv osv :)
kring tolv for pontus hem och då for jag frida och marcus på big boy, jag köpte en milkshake, men jag tappa ut den på golvet..... puuh såå efter det for alla hem så då for jag föri på kalles och sa hej till min kära far!
nu ska jag gå och lägga mig, blir pdol i morrn med.. pontus kanske? godnatt iaf :)

it's a real big place

jag har fått många frågor på facebook och på bloggen vem sebastian var..

sebastian var min kusin, min största kusin, jag har två stycken sen tidigare men det är på pappas sida.
han bodde är i piteå i en lägenhet vid lf.
han bodde med mig när jag var hos pappa, och när jag for till mamma följde han med, som om vi var riktiga syskon faktiskt!

emma  kommer förbi och hämtar mig, match står på tur!

hej mitt namn är pontus P

är med världens bästa pontus, vi gör inte mycket alls, måste snart hem för jag får inte leka så länge.. puuuuh
hejdå


hej mitt namn är pontus P

är med världens bästa pontus, vi gör inte mycket alls, måste snart hem för jag får inte leka så länge.. puuuuh
hejdå


jag har världens bästa pojkvän!

det kan ingen ta ifrån mig, bäst är du!


<3

hej jag älskar amanda! hejdå     / p


ensam är stark, det är så jag blev

vaknade för ett tag sen, har pratat med pontus och tror att vi uteslutar att bada, det är inte precis bad väder :/
får se vad vi hittar på ist, mest troligt att vara med marcus :) frida är fast än på arlanda och kommer nog inte hem förens ikväll :( ikväll blir det äntligen träning! skriver mer under dagens gång! puss :)

sorgen kan ingen ta i från mig, men jag tänker aldrig låta dig få se mig svag

får se.. idag har jag inte gjort mycket alls, pontus kom hem idag, äntligen! han kom till mig kring 2, vi gjorde inte mycket alls, bara slappa. grymt skönt att han är hemma!! skulle egntligen vara med frida och marcus ikväll men frida är fast på arlanda stackarn.. men hon kommer hem i morrn så måste träffa henne med :)
före maten for pontus hem, efter maten for jag till emma där hon och matilda var. vi for snabbt till hammenviken där en massa andra var, dom badade osv, vi bestämde oss för at fara till emma, där blev vi bjudna på glass :)
sen efter ett tag for vi till max för att matilda skulle få sin is.. ;)
alla andra for medans jag for på challange och träffade pappa som jag inte har träffat på länge, var skönt att se honom igen! dagen planer ser ut som så, hammenviken med pontus, säkert någon mer oxå, marcus om han inte jobbar?  ska iaf försöka sova nu så jag orkar upp i morgon! puss

så många frågor som aldrig kommer bli besvarade

ska gå och lägga mig nu, andra natten som jag sover på madrassen nedanför mamma♥
igår natt blev det inte mycket till sömn men inatt ska jag försöka sova mer! i morrn kommer äntligen frida och pontus hem!! och marcus oxå för den delen! som jag har längtat! godnatt iaf.

mitt hjärta blöder på riktigt den här gången

mamma drog mig undan och berättade beskedet, fan oxå sebban
tänkt att en människa som har så mycket kvar att leva precis har avslutat sitt liv.
en människa som verkligen förkänade det bästa man kunde önska sig.. hur kunde du? ingen vet egentligen varför
jag kommer aldrig att glömma när jag och pappa hälpte dig med att flytta från stan, då du skulle flytta till dublin, det såg du framemot! jag kommer aldrig heller glömma när vi var på stugan med morfar och vi byggde snö gråttor, det var du fan kung på! eller när vi tolkade med bobben baki morfars slöa skoter ;)
sen på den senaste tiden sågs vi mest då du kom och spelade poker med pappa, du lyfte alltid upp mig i dina armar då du skulle fara hem, hejdå kusin vitamin sa vi när vi inte skulle ses på ett tag.
jag träffade ju dig på stan för inte så länge sen, du log mot mig med ditt stora fina leende, ett sånt som bara få har. jag kunde aldrig ana att det skulle vara den sista gången vi skulle ses, för alltid.. aldrig mer! senast psg lånade du ju våran husvagn som du sov i öjebyn, varför for jag inte och hälsade på dig?
du var genom snäll hela du, kan kunde bara inte tycka dåligt om dig!!
letade i mina lådor och hittade en ram med ett kort på oss, julen 2001, till julen blir det 10 hela årsen. när jag tog fram fotot satt en slags fjärill på fotot, när den sen flög i väg satte den sig på min fönster och där sitter den, jag inbillar mig att det kan vara du! som bara vill säga hej och se hur jag har de. jag hoppas verkligen att gräset är grönare på andra sidan för din skull, du ska veta att du alltid kommer vara världens bästa kusin vitamin fastän du är på andra sidan nu.
om de fanns någon sak vi skulle kunna göra för dig, vad som helst! det här ska inte vara den sista utvägen!!
du ska veta iaf att saknaden efter dig är stor, det finns många som sörjer över dig sebban, om du bara visste.







jag kan fortfarande inte fatta det, man inser inte vad man har förens man har tappat det, så är de.
nu får vi alla leva på minnena från dig, sebastian winnberg - världens bästa kusin, föralltid!♥

jag glömmer aldrig dina hemligheter

så här går det om man inte ställer klockan... ska hoppa i duschen så fort den blir ledig, sen ska jag sätta på en bra film och vänta på att vädret blir bättre!

stor chey

livet är fult, du är fagert

träningen var chill, vi spelade fotbolls tennis och sen spelade vi :)
efteråt for jag hem och åt, duschade sen kom emma hit, vi bestämmde oss för att ta gummibåten och fara och grilla med folk på fingerman ;) det tog underfär en timme dit.. men det var trevligt folk och väldigt mysigt :)
jag och emma kom iaf nyss i land, tror jag ska ta en lång varm dusch eftersom jag är blöt och genom frusen, allt är mina söta fina vän lars fel -.-  i morrn tror jag att jag ska bojkotta att ställa väckar klockan, det lät grymt lockade!


här kommer iaf bilder som jag har samlat på mig under en låång tid :)




korv försäljning med dessa snyggingar!

i fredags hos voka

jenzy <3333

IKEA

"kurragömma med max och hans moppe"

mekk

köpte jeans när jag var på stan med matilda, har inte listat ut om jag gillar dom eller inte


matildas moppebil strejka vid ica..

killarna puttar - som det ska va!

epa sluskade med tobbe


en del av köket det "nya" köket

idag, min och emmas mysiga båt tur :)


in my own little heaven it's you and me

matilda kom och hämtade mig, vi for till sebbe där dom skruvade i sebbes moppe, när dom hade skruvat klart for vi till hammenviken, jag, tobbe, matilda, lasse och sebbe badade. matilda skulle hem och äta så jag åkte hem med henne :) tror jag lägger mig och degar i soffan tills träningen börjar!

för jag kommer aldrig låta dig få se mig svag

steg upp strax före 11, gick ut och klippte gräset, sen tog jag på mig fotbolls skorna och gick till EFS och sparka lite boll :) matilda ringde nyss och ville att jag skulle komma ner och bada så ska byta om och sen gå ner :)
ikväll får vi middags främmande sen lite träning på det! hörs sen :)

kom bara hem, visst då?!

när jag behöver er som mest är ni inte här

dagen har bestått av öjeby folket! har tagit tusen bilder som ni får se i morrn, jag kan nästan lova..
nu ska jag krypa ner i sängen och ringa pontus!

varje tår är ett vattenfall

igår kväll myste jag på med min bästavän! vi for på coop och köpte chips och dipp, sen gjorde vi pinn bröd och grillade hemma hos mig, pratade och hade allmänt mysigt. efter ett tag for vi hem till henne och "ränsade" kläder så idag ska vi vara på stan! ringde just och pratade med frida som förövrigt är jävligt saknad! dom hade det allt för bra! känner mig lite smått avis faktiskt... nej men ska göra mig i ordning sen ringa och väcka matilda!

det syns så tydligt

igår for jag och familjen på IKEA hittade en massa saker till köket och vardagsrummet + en massa onödiga saker!
när jag kom hem gjorde jag mig popcorn och satte på en film, matilda kom och gjorde mig sällskap! som om jag har saknat henne!! vi pratade en stund sen for vi till chrille där det var några :) träffade även max som jag inte har sett på länge känns de som. vi for iaf ganska snabbt ifrån chrille till björklunda, där körde vi röv dunk men det sög osv så jag och matilda for hem till mig och mös i sängen framför scrubs!
hon for hem kring ett kanske, jag gick ner och borstade tänderna och sen slängde jag mig i sängen :)
nu idag har jag inte hunnit göra så mycket, sett klart filmen som jag började se igår, ätit frukost och snart ska jag klä på mig, vet inte om jag ska dra in till stan eller vad jag ska hitta på. känns som att jag bara sitter hemma och ruttnar nu när frida, marcus och pontus är på gothia.. jag vill oxå!!!


jävligt lågt av er

rubriken får tala

han vill mig, han vill allt

blev väckt nu, vi ska tydligen på IKEA, vet inte om jag hinner hem till träningen ikväll eller inte.
om inte så skriver jag när jag kommer hem!


ser det ut som om jag lackar? mer som om jag tackar dig

blev less på att vara hemma så drog till sebbe, där var tobbe, sofie, julia, brolle och lasse, vi drog nästan direkt till b-lunda för att leka någon lek, fattade den aldrig iaf, rövad någonting hette den tror jag? jag och lasse tog epan till max och tog oss varsin milkshake, efter ett tag kom dom andra med, vi drog en sväng på tio till tolv oxå,
på vägen till öjebyn såg vi en älg, coooolt! lämnade av lasse på b-lunda för att han skulle hämta moppen, sen for vi till hammenviken och bada! kom en massa annat folk också, bla jonas! for där ifrån för ett tag sen, läser bloggar, äter chips med dipp, dricker loka och mår allmänt bra :)

tog inga bilder eftersom jag fick slut ström i mobilen (n)

- jag gråter bara i regnet

idag har jag hunnit spela kubb med syster, hängt tvätt och tränat :)
just nu händer inte så mycket, var sugen på att göra något tidigare idag men nu vet jag inte..
kanske hittar på något mer mot kvällen :)

är det de här du kallar kärlek, vill jag inte längre vara med!

i fredags var jag med pontus nästan hela dagen, for till han efter jag hade ätit, var hos han ett tag sen for vi till veronica och lämnade fridas laddare, sen for vi hem till pontus, blev att jag sov där :)
på lördag morgonen kring 10 for jag hem och gjorde mig klar, klockan halv 12 hade vi samling på björklunda, när alla hade samlats så for vi mot haraholmen där vi skulle köra gokart! alla körde samtidigt och det var sjukt kul!!
efter det for vi och åt på blå ängeln, direkt efter det for vi på strömbacka och spelade volleyboll, "gamlingarna" mot "fjunisarna" ;) vi spelade rätt så länge ändå, kring 4 drog dom flesta hem. det blev fix med jenny hemma hos mig :) vi drog ut med cyklarna och köpte dricka och chips sen for vi runt och cyklade, mys!
efter ett tag då folk trillade in på björklunda for vi också dit, vi lekte lekar osv, grymt mysig kväll!
efter ett tag då alla damer skulle vara ut så drog vi också, vi stannade till hos sebbe och pratade med han och några till men det var gode så kallt så jag och jenny for hem till mig :)
och idag har jag inte hunnit göra så mycket, vi får visst främmande och si så där 10 minuter och jag är inte så redo för det, ska stänga in mig på mitt rum med jordgubbar! puss

jag vet att hon är söt men det måste bli du och jag

for in till stan med sara, efter det skyndade jag mig hem och bytte om, sen for jag till nordlunda för att se fridas match, pontus kom oxå, nu är jag hemma och ska äta sen far jag till pontus och spenderar kvällen med han!

tror det blir bygg för määä

tränings matchen gick väl sådär, vi förlorade med 3-1 :/ efter matchen for jag hem och fortsatte måla, nu har jag skruvat dit alla lister som jag tidigare idag målade! tror det får räcka för idag :) efter duschen hoppar jag i säng eftersom jag är gode så sliten chey!

bjudeR

jag borde satt en gräns

nu är nästan allting klart, bara någon våd kvar sen är det bara målning kvar!
blev riktigt bra faktiskt, bild kanske kommer sen :) samling klockan sex för tränings match på björkis!

2 månader med pontus idag!

ska sätta igång och tapetsera om en stund, hoppas på att det kommer blir klart idag! annars har jag tränings match ikväll på björkis, hemiligt motstånd, spännande!
för övrigt har jag spenderat 2 månader med världens bästa människa idag! puss





nu ska det sättas igång på riktigt!

morgondagens planer:

1. hjälpa mamma med köket.
2. ut på en jogging runda!
3. ta fram motions cykeln och cykla som bara den!
4. egen fys!!
5. vara med pontus


part in the house tonight

skrev ett inlägg för ett tag sen men det verkar ha försvunnit :/
iaf efter träningen for jag hem och duschade, gick och la mig i min säng och såg en film, efter filmen gick jag ner och tog mig en macka och ett glas juice (y)
ska sova nere i vardagsrummet i natt eftersom det är typ 100 grader i mitt rum!
I morgon ska jag ställa väckaren på nio, lycka till amanda att stiga upp då men jag ska ge det en chans..
iaf så ska jag och mamma börja med att göra om köket dsv, tapetsera och måla, ääääntligen !


agreeee

huuuuuut

sitter hemma hos oskar med lasse och frida, vi gör inte mycket alls ska nog snart fara hem och äta osv, träning ikväll vilket ska bli skönt! efteråt är jag med pontus!


hör den riktiga versionen innan du skaper din egen

ljusen har brunnit upp och solen går snart upp, jag och frida sitter fortfarande kvar och bara myser!



frida olofsson min ängel

jag ber om ursäkt för det förra inlägget. jag och frida är hemma från oskar, vi gjorde inte myckert alls,
nu sitter vi hemma på min altan och kör ett feting lan med tända ljus och en massa nyttigheter! klagar inte!
jag vet inte riktigt vad som händer i morrn men har träning och ska nog försöka att hinna träffa pontus också!


hihihi, kommentera om ni tycker jag var de minsta lilla söt! _97 tp

tjo gangster, fett jao

hej amanda här, jag och min stora röv sitter i fridas knä, phille är fett snygg!!!
nu blir pontus arg, sofie smsAR, frida skratt och smeker min rumpa. chrille är inloggad på facebook frida ork it,
jag har skrivit på en dator förr frida tar på mina fett valkar, oskars rullstol har inga stödhjul
phiulle drar över med den, oskar sjunger justin bieber, nu ska lasse möta emil johansson i cs jens stänger in sig på rummet med linnea, ohlala
hanna är söt idag med mer. lasse är en p12, någon som vill smeka oskars penis? phille vill
sebbe vill köra rullstol, phille har suttit i rullstol förr, han har brytit båda benen samtindigt en gång, jag är cool
men han skojjade bara, chrille är sämst, får du bonge frida? hahahahahAHHA cp

FRIDA HÄÄÄÄR !!

tjaaaaaaaaaaa Frida här! jag har it nå kul att skriva men jag skulle iaf blogga åt amanda.. ! mohhahahahahahahahahahhaahahahaha
Amanda är söt idag som vanligt .. vi ska sova hos henne inatt.. de blir nog mysigt!
HEJDÅ

'¨'¨'¨'¨'¨'

Har du kramat någon? Ja
Har du hatat någon? hata är ett stark ord.. 
Har du sagt "jag älskar dig" till någon? Ja
Har du varit kär? Ja
Är du kär nu? att jag är!
I vem? pontus
Kan du vissla? Yes
Äger du en dildo? Nej
Äger du en mascara? Jodå
Äger du mer än 5 olika Foundation/puder produkter? tror de
 Är du fjortis? Inte vad jag tycker
Har du någon gång tyckt om någon i din ålder? jo
Kan du köra skoter? Klart jag kan
Kan du leka apa? säkert
Är du brunett? nae
Är du blond? Ja

Senaste?
Vem fick du sms av senast? pontus
Vem skickade du sms till senast? pontus
Vem ringde dig senast? pappa 
Vem pussade du senast? pontus
Vem kramade du senast? pontus
Vad drack du senast? Vatten
Första bästa kompis: matilda renberg!!
Första husdjur: kanin? 
Första semester: grekland
Första piercing: Öronen

Sista bubbelbadet: för någon vecka sen
Sista spelade cd: Lyssnar inte på cd
Sista gången du grät:minns inte
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej
Blivit arresterad? Nej
Blivit kär vid första ögonkastet? nej
Fått ditt hjärta krossat? beror på hur man ser det
Busringt till nån? johodå

går de bra att skriva m föresten ?

sitter just nu hos världens bästa pontus! vi har inte gjort någonting alls bara sett film :)
dagen på phb var helt okej, har dock bränt mig gode så rejält .. heh
ska gå till pontus nu! puss

@PHB med pontus och sia

'

somebody told me you had a girlfriend

efter maten for jag till pontus, efter ett tag kom marcus och frida, vi såg film och åt popcorn ;)
for hem för ett tag sen, i morrn kommer farmor så ska "umgås" med henne. om tiden räcker till fa jag ut till phb och leker med marcus pontus och sia på stranden, sen få kvällen är det pirat fiiest!


längtar efter dig och nu står jag här utanför din dörr

for in till stan med sara, vi fönster shoppade mest :) for till öjebyn en sabbis och sen tillbaka till stan ,har precis ätit, funderar på vad resten av kvällen kommer att erbjuda :)

samlar mina tankar i ensamhet innan jag går ut

efter allt skratt och svammel tog jag och sara en lång och välbehövlig prommis!
tog oss kvällsis innan vi gick upp och la oss, i morrn blir det stan ännu en gång med sara, det blir även öjebyn och sen pontus ! godnatt på er!


panta la mera

idag har jag badat på poolen spelat volleyboll med fint folk :) sen for jag in till stan en snabbis.
efter stan for jag på träning som gick sådär.. jag och sara håller på att leta pirat kläder eftersom vi ska på pirat fest på fingerman på lördag, kommer bli grymt :) i morrn ser planderna ut som så : sova ut länge sen vara med pontus!

jag har världens bästa pojkvän!

beskriver dagen fortfattat! stan med simon sen tages med pontus och marcus, sen for vi på hammenviken, var dock bara pontus som badade stackarn.. sen for vi till marcus såg film, efter det for jag hem och åt sen tillbaka till marcus, vi gick ut till stan en sväng sen tillbaka och såg film, for hem sen for jag och simon på max så här på kvällskvisten :) I morrn blir det stek på stranden sen träning mot kvällen, funderar om jag ska orka stig upp före fan för att följa pappa till jobbet för att få massage, men jag tror att jag uteslutar det eftersom átt jag inte kommer stiga upp,.. med det säger jag godnatt!


in my own little heaven it's you and me

ställde alarm på 11 så jag inte skulle sova bort hela dangen, gick ut och satte mig på altanen en stund sen gick jag i duschen :) nu ska jag bara ta det lugnt, halv fyra blir det tages med p och m gode så mysigt ;)

jag ska gräva min grav för dig

träningen gick bra, lätt den roligaste på länge! efter träningen for jag och spelade volleyboll med en massa, efter det for jag simps och hampus och köpte glass på tio till tolv, efter vi hade ätit upp glassen for vi till pitholm för grill fest.. där åt vi ett grillat får sköt fiskmåsar och jag var nära att få döden upplevelse då simon körde moppe men annars har det varit kul, i morrn ska jag mest troligt vara med pontus! :) hoppas även på bra väder :)
nu ska jag sova så jag inte alldeles död i morrn så jag sover bort hela dan, puss

mitt och idas finfina halvklara "konstvärk"


fest hos mange,

har nyss ätit middag, tobbe ringde och sa att ingen orkade spela volleyboll före middagen så vi tar det sen ikväll någon gång efter min träning. annars ska jag börja byta om nu och bege mig till björklunda :) som sagt ikväll blir det volleyboll med fint folk och mjukglass med bror och kusin!

jag vill höra någon säga mig att i morgon blir det en bättre dag

steg upp kring halv 12, sen badade jag i poolen sen for jag till mamma en snabbis, sen vidare till stan,
tobbe ringde nyss och hörde om jag ville följa och spela volleyboll och det ville jag ju så klart :)

inköp:

vit "atlantic" 199 kr
svart bh 50 kr
svart tub top 59 kr
hög jeans shorts 199 kr
hög svarta jeans 299 kr


vart du än är så är jag här

efter middagen hamnade jag hos pontus, vi gjorde inget alls.. bara satt och såg ett sjukt tv program sen sov vi en stund :) har precis  borstat tänderna och nu ska jag klä av mig och hoppa ner i sängen, grymt skönt ska det bli.
i morrn på dagen vet jag inte vad som händer, det kanske blir stan och sen på kvällen är det iaf träning, pepp

gullig pojk..

kanske blir du den som räddar mig

nu har jag fixat mig klart så nu väntar jag på att matilda ska komma hit sen går vi in till nolia :)


oj bra bild, men så här ser jag ut ikväll.

'

Det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skojade bara".

Lite kunskap bakom "jag vet inte".

Lite känslor bakom "jag bryr mig inte"

och lite smärta bakom "det är lugnt".

svar på tal

- vilken pontus och marcus är det du jämt är med ? :)
Svar; Pontus lundkvist och Marcus brandén


"jag har bättre för mig"

vaknade kring tio, matilda kom förbi mig och sa hejdå. var ganska sorligt faktiskt.. men hon kommer ha de kul och det är huvudsaken :) tog även "farväl" av gisli som åker ner till Island ikväll och han ska vara där hela sommaren :( men jag åker och hälsar på han i agusti så det kommer bli nice!
jag hampus och simon trog till poolen och badade, fast vi vart inte så länge där. nu har jag iaf städat mitt rum och fixt och donat så nu ser man golvet :) nu ska jag nog bara slappa resten av dagen har som ingen ork till något annat, det är btw första riktiga sommarlovs dagen utan jobb idag! så ska fira det med att tjocka framför tv:n peeeerfekt! jag kanske har sagt det men ikväll ska jag på middag på nolia i ishallen, alla som har dömt på psg är bjudna på middag :) lär bli mycktet bra :)
efter middagen far jag och är med p :)


it's was like a story

efter maten for jag till marcus där han och pontus var, vi såg en jätte bra film, lite smått läskigt men ändå bra, vi åt jordgubbar och myste på :) i morrn ska jag säga hejdå till finis matilda som ska vara borta i två veckor :( kommer sakna henne nå grymt! sen på kvällen blir vi bjudna på middag eftersom alla vi som dömt ska få en "belöning" ;)


det gör ont i mig, för jag vet vad för sorts smärta du går igenom.

steg upp klockan tio, sen for jag och såg läns matchen med marcus och pontus, men dom förlorade..
sen for jag till heden och såg gislis match. efter det for jag till lf och såg läns final, och det blev då rätt lag som vann, sen stannade jag och pontus och såg piteås flickor 97:s final, men dom förlorade.. nu är jag hemma och ska snart äta sen ska jag vara med pontus, har dock ingen aning om vad vi ska göra. :)

kör ditt race somm du alltid har gjort

vaken, ska klä på mig sen går jag ner och ser fotboll! bra start på dagen :)

sluta ta allting så jävla uppenbart och sluta lev i 2007

behövde bara döma två matcher så slutade kring fyra, gode så chill :)
efter åt for jag in till nolia en snabbis men vände lika fort, for hem och duschade och sen for jag och kollade på läns matcherna med pontus och marcus. sen for vi hem till pontus och såg film osv :) efter det for jag till kalles och hälsade på pappa, såg även en tjej som gick in på kalles, hon slog rekordet med att ha den fulaste outfiten ever! trodde att det var ett skämt.. iaf nu sitter jag hemma och gör absolut ingenting, alla i huset sover så har ingenting alls att göra, är inte så värst trött heller men ska nog krypa ner i sängen och gör ett försök till att sova, i morrn ska jag se när tobbe spelar med läns klockan elva tror jag att det var, så blir ändå att stiga upp hysat tidigt.. puss


ohlala ohlala

efter marcus och pontus hade ätit gick vi in till stan och såg paraden, klockan nio for jag hem eftersom vi hade samling tio.
sen for jag till björklunda för match, men vi förlorade och de gick piss för mig..
idag ska ja döma från halv två till nio -.- efter de far jag till pontus!

de vart it

sitter hos marcus och väntar på att små pojkarna ska äta, sen ikväll är det match!

ingen vet iaf det verkligen har hänt

sammanfattar gårdagen kort! spelade dubbla matcher med öjebyn förlorade båda..
sen for jag och spelade volleyboll med en massa pojkar. efter det for jag till tages, var med pontus frida marcus jonas och många fler :) sen for jag hem! idag har jag bara farit runt och kollat på matcher. nu klockan tre ska jag se gisli spela på gotis :) sen far jag till stan och väntar på att pontus ska sluta från jobbet, sen är jag med han :)
ikväll klockan 23.00 har jag match igen på björkis :) puss

RSS 2.0