I hela mitt liv har jag hört en sång, en vaggvisa du sjöng en gång

Idag har det varit en bra dag. Efter skolan for jag och jenny in till stan för att göra ett "modell jobb" för indiska.
Det var kul, fick även med mig ett fint halsband som jag tackar för. Imorgon  har jag sovmorgon till halv tolv, dagen börjar med nyhetstolvan sen taco buffé och som avslutning film på engelskan. Efter skolan går jag in till stan för att stor shoppa med min fina matilda. Det blir en lugn helg för min del, ingen fotboll (dumma hals) jag ska bara vara hemma och kurera mig. Ingen skola på måndag och ingen på onsdag.  Jag är glad



jag behöver något som gör mig glad

just nu har jag kommit i en svacka, eller en uppförbacka kanske jag ska säga. Tjejen som alltid skrattade, vars är hon?. Att få träffa mina vänner gör mig glad, men kanske har dom inte tid för mig. Att gå till fotbollsplanen men inte räcka till gör mig ledsen. Jag hatar hatar hatar att inte känna mig trygg och glad. Jag har märkt att jag måste jobba med mig själv, jobba med den mentala biten sakta men säkert. Ett steg i taget för att sen ta mig uppför uppförsbacken och bli mig själv igen. //blogg paus//


det är så det funkar i piteå mina vänner




Är hemma från en väldigt skön dag måste jag säga, endas historia och spanska samt lite stan häng med amanda och isabell (fina tjejer) ikväll ska jag umgås med pontus innan min träning. Någon dag i veckan måste jag in till stan och stor shoppa, jag är i behov av stort sett allt. Nu ska jag vara så där duktig och städa i mitt rum. puss


du är död i mina ögon.

haft en jätte bra helg med bla bad mys med pontus och marcus. Annars så har dagarna rullat på bra, har varit ute en hel del vilket resulterar till dålig uppdatering. Idag bjöd jag och pontus min familj på efterrätt, och efter bb körde han hem mig. (så duktigt) En hel vecka kvar av skolan sen är det frihet. Halleluja
Nu ska jag göra ett försök att sova i mitt varma rum. I morgon är jag en stekt fläskbit. God natt kidz


I want a change



blond hår är överskattat, jag vill göra en förändring. VAD SOM HELST (nästan.. hehe)

står och skriker ditt namn

pluggar på som bara den (klapp på axeln) det kommer kännas så underbart att få göra bort nk provet imårn.
Efter det svävar jag på moln. Helt underbart väder är det ute idag, det både luktar sommar och känns som sommar. Om det är bra väder imårn så jag har och pontus fina planer. BB ikväll som alla andra kvällar. Får se om jag tar mig en kvällspromenad efter det, måste försöka vila hjärnan och få den att tänka på andra saker än gener och DNA.


SUMMER FEELINGS

nyss hemkommen från skolan, innan jag åker till mig kära pappa ska jag svänga förbi en väldigt sjuk pontus.
ikväll klistrar jag fast huvudet framför en nk bok sorligt nog.


we are young

pluggar och pluggar. Klockan tio blir det en välbehövlig paus som kommer bestå av bb <3
ingen träning ikväll vilket känns underbart skönt. Hade tänkt ut på en spring tur men jag har alldeles för mycket i skolan.Träningen får komma i andra hand nu (tyvärr) nej nu ska jag återgå till min plugg bubbla.



allting har varit svävande, men det är först nu jag ser klart.

tack för mig.

Will you wait for me when I'm out at sea

dagarna sedan förra inlägget har flytit på riktigt bra. Mycket tid med pontus och fotbollskorna.
Nu för dagarna blir det ett sista ryck med plugget, och sen är det så gott som sommarlov.

15 maj




  för det är ingen vanlig dag för idag är det min fina systers fördelsedag! grattis, du är bäst ♥


idag har jag egentligen sovmorgon till 11.40 men eftersom att jag missade spanska nationella med ett poäng så måste jag fara tillbaka nu 08.30 och försöka klara det.. dock känns det som att det kommer gå ännu sämre.
Iaf dagen rullar på som vanligt bortsett från det, slutar kring 2 halv tre och efter det ska jag hem och fortsätta med samhällsen, läsa några sidor i nk boken och sen bär det av till träning. ha en super bra dag!


saknat dig / emma öberg

chillar med brudarna, snart är det käk! länge sen jag umgicks med er alla, puss / emma öberg


keep going girl

halva dagen har gått och jag har bara spanska och matte lektion 2 kvar. Efter skolan går jag förbi matilda och kikar på lite skor, sen går jag hem och öppnar no böckerna. Ingen träning ikväll vilket känns bra, extra bra för mina ben!

emmas bild efter matchen igår!


nu går jag och lägger mig

det känns inte alls jobbigt med skola faktiskt. Kort vecka och mycket roligt att se framemot. snart är det sooommmarlov!!


spain


sunday

matchen gick bra för mitt lag, ännu en vinst! sämre gick det för min egen del.. men så är det efter att ha varit skadad. Nu ska jag försöka få i mig något och sen ska jag börja skriva lite på min samhällsrapport.


party and party and YEEEH

igår hade jag det för bra! idag ska jag sparka fotboll igen, dock denna gång på SAIK. Hoppas på en till vinst.
Samlingen är kvart över elva så behöver inte stressa, ska se lite tv, packa väskan och äta, sen är det bara att rulla iväg. Ha en underbar dag!

something in your eyes makes me wanna lose my self

igår spelade jag fotboll, idag blir jag bjuden på trerätters av min fina <3

some die young

dagen har varit bra i stora drag. Mamma hämtade mig efter skolan och sen dess har jag städat. Nu ska jag skriva lite på min engelska och sen kommer pontus. Ikväll blir det bb och myspys.


<3

ibland blir jag bara sådär otroligt ledsen. men det är okej, man får vara ledsen.
snart ett år sedan och jag saknar dig inte midre, snarare mer, mer och mer varje dag.
om du hade vetat hur mycket alla vi tänker och saknar dig så tror jag nog att du hade velat haft det ogjort. nåja..
var du än är så hoppas jag att du väntar på mig, och minst sagt att du har det bra, för det är det minsta du är värd.

jag vill ha allting som har med dig att göra

En slapp onsdag är nu avklarad. Jag kom precis hem och nu ska jag bara ta det lugnt. Efter middagen ska jag göra lite engelska och samhälls, och efter det ska jag fara och träna. Jag och pontus räknade ut igår att efter den här veckan går vi bara mån, tis, ons och efter det på måndagen är det bara 2,5 veckor kvar till sommarlov. sinne


du är orsaken till att jag är underbar

Hej louise, ja jag har ett kommunjobb och jag ska jobba där i två veckor.

Imorse cyklade jag och pontus in till stan. Han foroch gymade och jag mötte upp Isabell och Amanda för att luncha. Hade endas engelska och samhälls och sen cyklade jag hem, motvilligt i motvind.
Idag har jag pluggat och tagit det lugnt framför tvn. Imorgon ska jag försöka få någonting gjort på min samhällsrapport och sen ska jag träna. Helt okej onsdag.
Nu kom jag precis ut ur duchen, har hoppat in i one piecen och nu ska jag läsa det sista inför historia provet.
Efter det belönar jag mig självklart med lite bb. godnatt kidz

exakt ett år sen

I sommar kommer jag att bli blomstermästare med tanke på att jag fick sommarjobb på blomster affären i öjebyn period 1 i två veckor. Jag hade inte tackat nej till fotbollskolan eller PSG men det här blir bra, jag får vara nöjd att jag fick ett överhuvudtaget. Senast vi "sågs" har jag hunnit pluggat lite mer, sett tv, packat och duschat.
Snart åker jag till min finaste och sover där. yeeees


vem ska ta mig tillbaka till livet

nu är jag hemma, eller det var ett tagsen jag kom hem. Under tiden har jag pluggat och kollat runt lite på datorn.
ikväll sover jag med pontus, innan skolan imårn kring tolv åker jag in till stan med isso, annars kommer dagen att rulla på som vanligt med träning samt plugg.


 


you are not so far away

nu är det måndag igen. Det känns ändå bra men tanke på att det är en ny vecka och även ett snäpp närmare sommarlov. idag kommer jag plugga och göra bort så mycket av mitt plugg som möjligt. Ingen träning idag så jag har all tid i världen.


 
                                                        du gör min dag


det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna

igår for jag och pontus in till stan och åt med några vänner. Efter det gick vi och satte oss på kalles och kollade på alla bilar. Idag kom mamma och hämtade mig kring ett och efter det for ví och kollade på thereses match,  dock blev det förlust. Snart kommer pontus hit och vad vi ska göra är hemligt. hihi

FREDAG

sitter hemma hos pontus och degar, han är på match och medans dess så ska fara och köpa godis och plugga lite på mitt älskade historia prov <3 ikväll ska vi bara chilla framför bb, tidig kväll för mig eftersom att det är match start halv 10.

never alone always alone

imorgon är det redan fredag och det känns hur skönt som helst. Dock blir det en fullspäckad helg med mycket plugg och fotboll.
Ikväll ska jag träna och sen åker jag och skedar med min favorit. Det blir en tidig kväll eftersom att jag inte alls har sovit bra vilket har resulterat till att jag har känt och sett ut som en zoombi.
Nu hade jag tänkt få någon nytta gjort, både i skolväg och hushållsväg.


amor

Inatt har jag sovit riktigt bra, förutom att min hals inte alls vill samverka. Just nu jag hag bara två lektioner kvar och efter det ska jag hem och börja plugga vilket inte alls känns hemskt. Halv nio har jag träning och då hoppas jag att min fot håller. HEJDÅ


"va är festen slut" ? hahahahahahahahahah

gårkvällen var riktigt rolig, först blev det god mat hos renbergs, sen drog vi vidare till kanalsimmet och sen efter det blev det fest! Idag har jag och pontus suttit ute och solat och sett ett avsnitt från bb.
Just nu är han på träning och efter det så kommer han hit och duschar och äter middag, senare åker vi och grillar med fina människor. PUSS


RSS 2.0