Dagar man minns

Varma, soliga och underbara dagar. Varför är inte jag från Turkiet så jag kan sola och bada jämt? fusk jöö
 
 
 

One Life

lovet börjar närma sig sitt slut.. men innan dess ska jag skriva klart min svenska veme som aldrig tycks bli klar. Dans loss på challange med mina tjejer på fredag och resten av dagarna ska jag bara ta det lugnt och njuta av  det sista av lovet. Idag har jag gått på stan med Jessica. Hon hittade saker till sin utstyrsel som hon ska ha på fredag. Dessvärre hittade jag ingenting så just nu har jag lite smått panik. Men som jag brukar säga, det löser sig nog. Ikväll kommer ponte hit, vi ska se tv och kanske äta karra. helt okej för att vara onsdag.
 
 

STUDENT RESA BOKAD!

Japp. nu är det äntligen bokat och klart! Den 25 maj åker jag och några bra brudar ner till Rhodos för att sola, bada ,dricka goda drinkar och ta tillvara på den "sista" tiden tillsammans innan vi ska gå skilda vägar. Allting känns så nära nu. Efter lovet ska vi pröva studentmössor och drygt 8 veckor senare har vi bara sex månader(!!!!!) kvar av gymnasietiden. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Det är nog en skräckblandad förtjusning.
 
 

sweet dreams

Denna dag gick hyfsat bra ändå, trots mitt förra hatinlägg om onsdagar. Direkt efter skolan hämtade jag upp Frida och sen for vi hem till henne. Hon fixade mina naglar så nu är dem fina igen. Jag blir nästa bortskämt alltså
Här är Toves bild på mig och henne förra helgen. Då var det glada miner, dans och allmänt så där bra.
Nu till helgen blir det jobb för min del. Jobbigt med tanke på att jag verkligen behöver pusta ut. Men och andra sidan är cash king. Nu ska jag hoppa i säng! God natt på er <3
 
 

Onsdag(!)

Onsdagar är för mig världens jobbigaste dag. Kan det vara för att det är min längsta och värsta dag?
Kanske det kanske. Träningen för mig i veckan ser dålig ut. En massa prov och inlämningar ska visst komma och förstöra.  Men när det är över, då ska jag träna som aldrig förr i mina nya skor och tights. När jag kommer hem ska jag plugga och plugga och plugga. Denna onsdag kunde faktiskt inte bli sämre. Snart fredag!!
 
 
 

monday morning

 
 
 
 
 
 
Helgen bara sprang förbi. I fredags var vi en massa tjejer hemma hos Amanda. Senare under kvällen drog vi till challange. Efter en bra kväll kom ponte och hämtade mig och vi for till han. På lördagsmorgonen skulle jag upp och jobba, började elva och slutade sex. När jag kom hem var jag så trött att jag såg lite tv och sen gick jag och la mig strax efter nio. På söndagen for jag och min familj till luleå. Vi åt en hamburgare och köpte en ny soffa. Resten av kvällen bestod av soffhäng och en rad olika tv program. Idag är det dessvärre måndag.. kanske, kanske kanske att jag orkar dra mig till gymmet. Hade varit skönt och nödvändigt men som sagt.. skolan måste gå före.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Änglavakt

idag hade jag minst sagt änglavakt. Jag kom och körde från Öjebyhållet vid rondellen vid frasses och plötsligt dök en älg upp. Jag hann precis se den i ögonvrån innan jag var tvungen att tvärnita. Som tur var hann jag bromsa precis innan det hade smällt. Pulsen efter det alltså..... nej händan efter ska jag inte ta allting förgivet.
 
 

Girls night

torsdagen är avklarad och nu kan vi med glädje vänta in fredagen. Idag har jag varit på gymmet två gånger och kört igenom hela kroppen. Det känns verkligen att jag har varit borta ett bra tag. Men nu är jag igång!
Nu ska jag följa med mamma in till stan en snabbis för lite ärender. Jag får se om jag orkar fara in ikväll för att trängas med alla småtjejer och killar. Om jag nu inte far så blir det en pluggfri kväll med soffhäng.
 
 
 
 
 
 
 
 

Grekland i all ära

Åh underbar klänning!! Köpte den på hm dagen innan vi for för en billigpeng. Den användes flitigt när det var lite kyligare på kvällarna.
Mitt och Thereses rum. Vi bodde på markplanen och hade utsikt under poolen från sängen.
Vi firade min fina mamma som fyllde år sista dagen innan vi åkte hem.
kortspel är ett måste
Jag fick ställa mig i baren och göra mina egna och mammas drinkar :)
poolen (sämst mobilkvalla)
sen var det dags att flyga hem till kalla Sverige och utsätta mina öron för smärta gånger 1000.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0