Valborgsmässoafton

Ikväll styr vi kosan mot stan. Det blir go käk med några bra. Resterade av kvällen står öppen än så länge. Spontant är bäst!


something new in my wardrobe


FREDAG

Idag har jag strosat runt i mina höga converse och mitt nya linne från bik bok som jag inhandlade igår på halva priset.
Senare idag ska jag panta, sälja min skor, fixa naglarna och vara med en sjuk Pontus. Just nu ska jag ta igen lite sömntimmar och sova en stund. Ingen bra fokus idag.


Hey you I like your style

Denna tisdag har jag spelat fotboll, rugby och innebandy. Jag har ätit makaronsoppa och gått på min första teori kurs. Ätit apelsin och godis också. Och sushi till middag för tusan.
Min rygg är sned och vill inte riktigt lyda. smärtorna och sjukdomarna bara löser av varandra. ganska så gode less
Syrran är just nu och ser hennes idol i Globen, jag skulle kunna betala för att se henne så glad.
Denna braiga dag avslutar jag med te och soffhäng med ponte.


Söt ungen min


hårt mot hårt

Åh, dagen kunde inte börja sämre då jag glömde min mobil hemma. en hel dag har vi varit från skilda... men nu är vi äntligen återförenade <3 
jag ska strax leta rätt på mina fotbollskor för klockan halv 9 är det dags att knyta dom igen efter ett par tuffa veckor.

amanda är hungrig

väntar på lyx middag och att pontus ska komma.ikväll ska vi umgås med frida och marcus och inte göra mycket alls tror jag. Man kan behöva sådana dagar också. Ett stort plus är också att min nacke börjar ge sig :)

Städa städa städa

 

<3


Fotbolls lördag

Jag och min nackspärr kunde inte spela cup i helgen :( istället ser jag när Therese spelar på pitholm. 

God natt och tack för denna super braiga fredag!


T som i torsdag

Idag har jag träningsvärk från brutalbänken i går på gympan, skönt
Idag har jag även avverkat ett muntligt engelska nationella och en inlämning så mina axlar känns något lättare än i morse då jag nästan försov mig.
Nu sitter jag på skolan och väntar på att min skjuts ska komma. När jag kommer hem ska jag ta det lugnt och invänta hockeyn klockan sju, kom igen nu Luleå!! Kanske hinner jag ta en prommis till Ica och köpa någonting nyttigt (färdigt med onyttigheter för damen) hehehe

 


Always and forever

Min mormor, min hjälte mitt allt.
Att förstå vad du har måsta gått igenom är nästan ofattbart. Hur mycket du har fått kämpa och hur mycket du faktiskt kämpar än i dag. Det finns ingen som jag ser upp till lika mycket som jag gör till dig. Du är så stark
och jag önskar att jag vore lika stark som dig, i alla fall hälften så stark för det skulle räcka gott och väl. Jag tänker ofta på hur lika vi är, lika envisa, lika fåfänga och lika överens om att man ska vara brun och ha rakt hår.  Så många gånger som jag har rivit ut din garderob och testat alla dina kläder. Så många gånger som jag har övat att gå i dina klackeskor framför spegeln, fram och tillbaka, så många gånger tänker jag på dig varje dag. Du har visat och lärt mig så mycket om livet. Nu är det min tur att ta hand om dig, min lilla skruttiga mormor. Du och jag, det finns ingen som jag håller så kär som jag håller dig. Jag älskar dig always and forever!
 

I botten

Idag kände jag mig så pass frisk så att jag for och tränade. Det gick sämre än sämst men det hade jag förväntat mig också. Nya tag i morgon helt enkelt. Nu ska jag hoppa i säng. Sov gott :)


Moon light bowling yesterday


Jag har gått och blivit sjuk

 

Jag ligger hemma och tycker synd om mig själv. Det är inte alls kul att vara sjuk..
 I söndags kom pontus hem och med sig från USA hade han två Victoria secret body splash, en sport bh och en Victoria secret neccesär. Snacka om att pojken kan! Han kommer hit senare när han har tvättat bilen och hjälper mig med matten, förhoppningsvis blir jag lite klockare. Men tills dess ska jag lägga mig och vila. Kram


LULEÅÅÅÅ

Käkade och drack Loka på Kalles när Luleå vann matchen och därmed är i final! Så himla skönt


-

Vill bara säga att du är världens bästa syster! Tack för klippning och fägringen av håret idag! Jag älskar dig storasyster<3 / lillasyster


Finare får man leta efter

Nu är Therese hår fräsch och super snyggt! Åh vad fin hon blev


Breakfast on saturday

Igår var jag hos frissan och efter 3,5 timme gick jag därifrån med en ny hårfärg. Åh vad hon var duktig och åh vad nöjd jag blev och åh vad fattig jag är. Men det var det värt
I dag har jag äntligen tagit mig igenom engelska boken som ska vara utläst tills på onsdag. Klapp på axeln
Senare idag ska jag färga och klippa min syster och sen måste jag ta tag i matten. Förkylningen har blivit bättre så jag får se om jag tar en power walk senare. Ha en bra lördag :)


Tips

Vitamin E gentle facil wash från the body shop.


Lite fattigare men ganska så mycket lyckligare

Idag har jag Krille och min kära mor varit i Luleå och shoppat.
Jag fyndade ett par shorts, en bh, trosor, två stycken sport behå:ar och en sak till p. allt strax över 500 lappen
Idag vilade jag från träningen, jag har inte alls varit i form dom senaste dagarna. Jag har pendlat mellan trött, frusen och gråtfärdig. Jag hoppas att det bara är en period.


Sushi and friends


dubbelt upp

Tove kom hit igår, vi käkade frukt och kesella hela kvällen. Helt utslagna somnade vi kring elva. Vi steg upp hyfsat tidigt och gjorde oss en god frulle. Efter det skjutsade vi hem tove och jag for på gymmet. ikväll får vi middagsfrämmande och innan dess ska jag bara ta det lugnt.


RSS 2.0