Hej från nattugglan

Egentligen borde jag ligga och sova vid det här lagret men mitt huvud är konstigt nog fortfarande inställd sju timmar bakåt. Det innebär att klockan för mig bara är åtta på kvällen. Det är inte riktigt dags att sova då (tydligen)
Istället för att bara ligga och snurra runt i sängen så sitter jag uppe och försöker roa mig så gott det går.
Äta lite glass, dricka te, hoppas på att bli frisk snart, peta mig i näsan, leka mormor och lösa korsord. Det har hittills gått sådär måste jag säga. Jag skulle egentligen fara till frida och fixa mina naglar men jag var så trött att jag har för det mesta sovit bort dage, sen hade jag ingen skjuts heller så det får bli någon annan dag i veckan.
I morgon (eller idag) är jag ledig. Jag ska passa på att vila och ta igen en massa program som jag har missat.
Kanske hinner jag lägga upp lite USA bilder också. Jaja vi får se hur det blir med det.
Examen i Houston Texas
 
 
 

home

 
 
Nu är jag hemma efter tre veckor i USA. resan har varit otroligt rolig och händelserik. Men som alltid blir jag sjuk efter resor och denna gång var så klart inget undantag. Dunder förkylning skulle jag vilja kalla det.
Jag hoppas bara att jag är någorlunda frisk till midsommar.
Klockan åtta ska jag åka in till Ica för jobb, slutar redan klockan ett. Ikväll var det tänkt att jag skulle döma fotboll och spela match. Jag får se hur det blir med matchen, frågan är om det är värt att spela och sedan riskera att bli ännu sämre. Jag får helt enkelt känna mig för senare, kanske far ut och springer och ser hur det känns. Men nu måste jag dra mig mot jordgubbarna som väntar på mig.
Ha det bra, så hörs vi snart igen.
 

Fyra dagar kvar


RSS 2.0