Tisdag

För första gången på sommaren lägger jag mig ner för att sola, men vad händer.. Solen försvinner. Tog istället en promenad med Alice, har även försökt hjälpa till med spa altanen, slutade med att jag ligger ute bland molnen.


Jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt

idag har jag hängt med Matilda på stan. Hittade ett par shorts och en bh, sen lunchade vi på thai garden :) hon kom ner senare och lånade lite kläder och sen hann vi prata bort många timmar. Hon är bäst <3 Ikväll har jag tränat och nu ska jag he mig in duschen och sen se lite OS. Blir en tidig kväll förhoppningsvis, skedar med mig själv också. Morgondagen bjuds av en löprunda och en se värdig match.


PDOL 2012

PDOL har varit helt okej, har umgåtts med härlinga människor, ätit gott och åkt en massa karuseller samt sett bra artister. När det hela slut och jag sörjer inte det minsta. Idag blir det en slappar dag, skönt att inte ha dåligt samvete att sitta inne iaf. Puss 

för fyra dagar sen var det ett år sen

har äntligen beställt mig en ny älskling som kommer om några dagar. Då kommer det bli mer bilder här på bloggen.
tills dess ska jag umgås med min fina pojkvän och mina underbara vänner på pdol, jobba lite och bara må bra <3

tjugonde juli

idag har jag varit på stan med matilda och lite senare lunchade jag med pontus. Har inga som helst planer på kvällen. I morgon däremot blir det fest :)

jag har varit överallt och letat efter dig

idag har jag bara softat, ätit glass och träffat vänner. Om ett tag ska jag äta skrov och ladda upp för match som kommer att spelas i Älvsbyn. Senare ikväll åker jag till solhemsvägen. 

hon springer på taniga ben

sov hemma hos pontus, for in till stan efter tolv någon gång. Träffade therese på stan. Förutom att shoppa såg vi Sofie dansa på stan, så duktig!! sen gick vi till mormor tills mamma kom. Nu är jag hemma och snart ska vi åka och kolla på en sovstuga, senare ikväll har jag träning.
 

ett fel närmare rätt

i fredags tog jag pontus och hampus bussen till luleå för att göra farmor sällskap.
Vi övernattade till lördagen och kom hem senare på kvällen. Just nu ligger jag och försöker få liv i pontus, vi måste iväg och jobba innan hans match. Själv har jag intervall träning på grisan som jag ser framemot!
Riktigt senare ikväll har vi inga planer alls, förmodligen bara att ta det lugnt.
 

hatar falska rykten

ikväll åker jag pontus, marcus och frida till pontus stuga. Vi ska fiska, basta äta jordgubbar och ha det allmänt bra.
Kommer hem någong gång mitt på dagen skulle jag tro. Nästa vecka ska jag bosätta mig hemma hos min pappa //längtar//
 

P U S S

 
 
Mycket har hänt sedan amanda bloggade senast och hon orkar fortfarande inte göra det så nu sitter jag (pontus) här och slavar. Nu har vi fotbollsuppehåll och det är välbehövligt efter amandas slit i blomsterlanet som hon äntligen fått lämna. Veckan har bestått av lite chillning och fotbollslir och så har vi varit på min stuga som vi ska tillbaks till imorn igen! :) hejdåååå

PS: Amanda är den finaste som finns i hela världen, jag älskar henne mest av ALLT!! <3

where have you been

 
 
idag har vi planterat blommor som aldrig förr, kul när man får fria händer.
hade tänkt jobba över till sex men träningen blev framflyttat till fyra. Då får jag istället jobba över på onsdag.
Efter träningen har jag tränat lite själv och snart ska jag hoppa in i duschen. Pontus har match i boden och kommer hit sen.
 
 

jag har väntat så länge på just denna dag

 
just nu befinner jag mig hos mor min. Jag har duschat och snart ska jag in till kyrkmarknaden. efter det har therese match som vi ska se. Före middagen åker jag till kalles för att städa och sen åker jag tillbaka till mamma för att se fotbolls finalen, och det bästa utav allt, invänta min finaste.
 
 

RSS 2.0