Kvalitetstid

Kvällen börjar bli sen, jag och p har just ätit varsin risifrutti och nu sitter vi med varsin te kopp och efter det kryper vi till kojs. I morgon åker målarkläderna på för ett sista ryck med stugan. Dagen planer efter det får stå öppna. God natt


Shopping med min fina

Har gått på stab i timmar med matilda, riktigt roligt!
Vi shoppade på bra, skrattade och träffade bekanta ansikten.
Jag lyckades fynda en tröja från carlings, ett iPad skydd och lite andra skönhetsprodukter. Snart kommer Pontus och då ska vi pussas. Ha en bra dag !


mys dag

Har legat i stort sett hela dagen i sängen och sett en massa program.
Nu har jag klätt på mig och lite senare har jag lovat Therese att testa hennes nya dans spel till Wii:et
Annars kommer min dag fortsätta i samma riktlinje. Medan de andra badar hade jag tänkt krypa tillbaka till min stora sköna säng. Här ska kureras!


so this is christmas


Sötis mamma


25 december

Test bloggar från ipaden och det verkar funka bra. I natt har jag inte alls sovit bra. Min hals och näsa har blivit värre.. Typiskt. Idag ska jag bara ta det lugnt och vila upp mig. I morgon däremot blir det shopping!


Hej


Nöjd

Är helt super glad över alla mina julklappar. Fick bl.a. pengar, presentkort, navelsmycke, tofflor och en iPad. Nu kan jag somna lycklig.


God jul

På morgonen fick jag besök av Pontus, Sofie och Fanny, öppnade fina paket, tack igen finisar!!
Just nu sitter hela släkten här i vardagsrummet och fikar. Jag har fått en massa fina paket som jag är super nöjd med! Jag har tur som har så fina runt om mig. I morgon ska jag sova ut ordentligt och hoppas på att min hals inte blir värre.


Myser åså


Hej hej

Nu ska jag bada


Tisdag

Sista riktiga skoldagen är äntligen avklarad, i morgon ska jag och mina mates bada och på torsdag drar vi till Luleå för lunch på waldorf och shopping. Dock lite tråkigt emellan det men det är synd att klaga. Just nu befinner jag mig i soffan hemma hos Pontus. Han och hans pappa är ute med skotern och jag kände att soffan var det bättre alternativet.


Finally står mitt lilla hus på plats


Natti

ska sova som en prinsessa med min prins under stjärnorna i natt.


-


diamonds in the sky


Ta aldrig någonting för givet, var rädd om varandra


Natti natti från mig och Alice

 

I hate this feeling, get of me now


Done

Dagens pass är avverkat, laddar upp med en kopp te inför kvällens plugg.
Gör en tidig kväll idag också, mycket skönt!


På sensia

laddar upp med en banan och lussebulla för dagens träningspass. Hade tänkt köra kondition tills Amanda kommer och kör! Ikväll blir det en plugg kväll. Ha det bra!


Idag är jag glaaa

Har just avverkat söndagens benpass följt av kondition. Det gick hur bra som helst. Nu ska jag hem och äta sushi, skriva lite mer på mediauppgiften och sen kan jag andas ut. Ska försöka gå och lägga mig efter solsidan, en tidig kväll är var jag behöver. pusspuss


please be a part of my life

 
idag har jag hunnit förbi gymmet och stan en sväng. Fick en träningströja av krille som jag hade tänkt inviga imorgon. tack igen! nu ska jag och pontus sova. morgondagen bjuder på sushi, träning, pussar och plugg. kram
 
 

RSS 2.0